Kategoria: Uutiset

Su 22.10 klo 16-18 koko halli varattu. SSU kalevankisojen kiitostilaisuus.

Lauantaisin halli nuorten käytössä

Seinäjoen Energia ja Elisa oyj hallin yhteistyökumppaneina tarjoavat lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuden lauantaisin klo 13.30 ja 16.00 välisellä ajalla. Tervetuloa pelaamaan sählyä tai sulkapalloa.

Monitoimihalli muuttuu Elisa Monitoimihalliksi

Seinajoen Monitoimihalli ja Elisa ovat tehneet 10 vuoden yhteistyösopimuksen. Seinäjoen Monitoimihalli on tästä eteenpäin Elisa Monitoimihalli. Yhteistyö parantaa alueen lasten ja nuorten harjoitusmahdollisuuksia Seinäjoella. Se myös lisää kehittämismahdollisuuksia Elisa Monitoimihallissa tulevina vuosina.Lehdistötiedote 18.3.2016

Vuodenvaihteen aukiolot

Olemme kiinni to 24.12. ja to 31.12. Muuten halli on auki normaalisti.
Rauhallista joulua ja liikunnallista uutta vuotta toivoo Seinäjoen monitoimihalli.

Croco naisilla leiri 14.-15.11.

Amerikkalaisen jalkapallon naisten joukkue leireilee tulevana viikonloppuna monitoimihallilla. Leiritys vaikuttaa hivenen viikonlopun ohjelmaan. Lauantaina 14.11. klo 17.30 – 19.00 vuorolla ei ole vaikutusta muiden seurojen toimintaan, mutta sunnuntain Sisun vuorot 11.30 – 13.00 ja 17.30 – 19.00 ”palavat” leirityksen alta.

Hallikausi alkaa

Tänään sunnuntaina käynnistyy Seinäjoen monitoimihallin kolmas kausi. Kaksi ensimmäistä vuotta ovat sujuneet, mutta nyt olemme kaksi kautta viisaampia. Hallin lämmitys hoidetaan yhä öljyllä ja lämpötila pidetään hallissa kahdeksassa asteessa. Hallin lämpötila on loistava harjoitteluun, mutta sivussa seisoskelijat voivat olla viluissaan. Vilukissat voivat harrastaa samanaikaisesti hallin vapaissa osissa muuta liikuntaa viiden euron korvausta vastaan. Hallista löytyy mm. ihan hyvä punttinurkkaus. Toki Kyrkösjärven alue tarjoaa erinomaiset ulkoliikuntamahdollisuudet.

Näin uuden kauden alkaessa pyydämme seuroja huolehtimaan tavarat käytön jälkeen paikoilleen, roskat roskikseen ja tarkastamaan aika ajoin löytötavaralaatikot, jotka sijaitsevat viheralueen kärjen puoleisessa osassa. Hallissa on ehdoton kielto nuuskan käytölle ja tupakanpoltolle. Jälkimmäinen koskee myös ovensuun läheisyyttä.

Kunnioitetaan toisten vuorojen käyttöä. Ei mennä kentälle ennen oman vuoron alkua. Vuoron vahtoon on varattu aikaa viisi minuuttia, joten siinä aikana vaihdon tulee tapahtua. Yhteistyötä yli seurarajojen. Kiitos!

Maajoukkue vieraita hallilla

Jenkkifutiksen U15 maajoukkue leireilee Monitoimihallilla lauantaina 28.3. klo 11.30 ja klo 16.00.

 

Akatemian vuorot maaliskuussa

Urheiluakatemia käyttää nurmialuetta 23.3. 25.3. 30.3. ja 1.4, ja yleisurheilualuetta 16.3. 18.3. 23.3. ja 30.3. Harjoituksen käyttöaika 14.15 – 16.00. Tänä aikana on mahdollisuus varata esim. sulkapallovuoroja.

 

Hallilla muutamia vapaita vuoroja

Monitoimihallin sisäpeliareenalta vapautuu maalis-huhtikuun vaihteessa muutamia vuoroja. Niitä kannattaa kysellä. Samoin toukokuun nurmialueen vuorot tulevat erikseen haettavaksi niiltä osin mitä vakiovuorojen käyttäjät eivät käytä. Vuorot näkyvät kalenterissa.
Kesän vuorot kesä-elokuu ovat -50%. Ensikauden vuorot laitetaan hakuun toukokuussa. Sisäpeliareenan vuorot haetaan 1.9.-31.3. väliselle ajalle ja nurmialueen vuorot 1.10.-30.04. väliselle ajalle.

Halli on kaikkien käytössä

Seinäjoen monitoimihalli tarjoaa niin seurojen harrastajille kuin yksityishenkilöille loistavan mahdollisuuden liikunnan harjoittamiseen. Hallissa on mahdollisuus mm. jalkapallon, futsalin, salibandyn, sulkapallon ja eri yleisurheilulajien harjoittamiseen. Seuroilla on omat vakiovuorot, mutta hallissa on tyhjiä vuoroja, joilla jokainen voi käydä kokeilemassa ja kehittämässä kuntoaan ja taitojaan. Hallin varusteet ja välineet ovat käytettävissä. Hallissa onkin käynyt harjoittelijoita Nurmosta, Ilmajoelta, Jalasjärveltä, Teuvalta, Kauhajoelta ja Töysästä. Taitaapa kauimmaiset tulleet Uudestakaupungista saakka. Käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä näiden vapaiden vuorojen käyttömahdollisuuksiin, sillä ne tarjoavat joustavan mahdollisuuden lajin harjoittamiseen. Nimi vihkoon ja treenit käyntiin. Niin helppoa se on. Tervetuloa!