Tänään sunnuntaina käynnistyy Seinäjoen monitoimihallin kolmas kausi. Kaksi ensimmäistä vuotta ovat sujuneet, mutta nyt olemme kaksi kautta viisaampia. Hallin lämmitys hoidetaan yhä öljyllä ja lämpötila pidetään hallissa kahdeksassa asteessa. Hallin lämpötila on loistava harjoitteluun, mutta sivussa seisoskelijat voivat olla viluissaan. Vilukissat voivat harrastaa samanaikaisesti hallin vapaissa osissa muuta liikuntaa viiden euron korvausta vastaan. Hallista löytyy mm. ihan hyvä punttinurkkaus. Toki Kyrkösjärven alue tarjoaa erinomaiset ulkoliikuntamahdollisuudet.

Näin uuden kauden alkaessa pyydämme seuroja huolehtimaan tavarat käytön jälkeen paikoilleen, roskat roskikseen ja tarkastamaan aika ajoin löytötavaralaatikot, jotka sijaitsevat viheralueen kärjen puoleisessa osassa. Hallissa on ehdoton kielto nuuskan käytölle ja tupakanpoltolle. Jälkimmäinen koskee myös ovensuun läheisyyttä.

Kunnioitetaan toisten vuorojen käyttöä. Ei mennä kentälle ennen oman vuoron alkua. Vuoron vahtoon on varattu aikaa viisi minuuttia, joten siinä aikana vaihdon tulee tapahtua. Yhteistyötä yli seurarajojen. Kiitos!