Elisa Monitoimihalli palvelee ja liikuttaa eri lajien harrastajia monipuolisesti perheen nuorimmasta vanhimpaa. Tule mukaan liikkumaan yksin, yhdessä tai ohjatusti seurojen harjoituksiin.

Sisäpeliareena tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden harrastaa salibandyä, sählyä ja futsalia. Hallissa on myös erinomainen varustetasi cheerleading toiminnan ja voimistelun harjoittamiseen. Varustepuolelta löytyvät paksut matot, airtrack ja trampoliini.
Sisäpeliareenan varusteisiin kuuluvat myös neljä sulkapallokenttää, joita voi erikseen varata 10 euron kenttämaksulla tai koko kenttä 30 eurolla.
Sisäpelikentällä voit pelata tennistä ja lentopalloa.

Nurmikenttä on kooltaan 40 x 60 eli se soveltuu erinomaisesti 8 vs 8 ja 5 vs 5 peleihin jalkapallossa. Erityisesti halli on suunniteltu harjoituskäyttöön ja on siinä parhaimmillaan.
Hallista löytyy Suomen paras varustetaso Amerikkalaisen jalkapallon harjoitteluun. Hallin pehmeä nurmi ja joustava pohja luovat erinomaiset mahdollisuudet juoksusuoran lisäksi juoksujen harjoittamiseen.

Juoksusuoralla voit ottaa 10 m, 30 m ja vaikkapa 60 metrin aikoja. Hallista löytyy myös ajanottalaitteet testien suorittamista varten. Juoksusuorien päässä on hyppypaikat niin pituudelle kuin kolmiloikalle. Ja lähtö onnistuu telineistä tai ilman.

Yleisurheilualueestamme olemme todella ylpeitä, sillä siinä onnistuu niin seiväs- kuin korkeushyppykin. Heittoseinä ottaa vastaan niin keihästä, kiekkoa kuin moukariakin. Tällaista ei joka paikasta löydy.

Hallissa on punttinurkkaus. Siellä saa repiä rautaa tai kuntoilla tahdikkaasti. Tangot saattavat olla vähän vilpoosia, mutta hansikkailla saa erinomaisen otteen tangosta. Sen lisäksi heittoseinän takana on pieni oheisharjoittelualue, jossa voit tehdä perinteisempää lihaskuntoa ja käyttää seinän tankoja hyväksi.