Elisa monitoimihallin syyskausi 2020 on käynnistynyt vauhdikkaasti. Keväinen Covid 19 pandemia sulki hallimme ovet 15.3. jonka jälkeen hallilla alkoi hiljaiselo. Hallimme teki urheiluseuroja tukevan päätöksen koskien kaikkia seuroja jättää perimättä 16.3.-30.4. väliseltä ajalta vuokraa. Tästä tuli hallille taloudellista tappiota, mutta henkistä positiivista pääomaa.

Syyskauden urheiluvuorot ovat käynnistyneet porrastetusti erityisesti sisäpeliareenalla. Hallilla on toki vielä tyhjiä aikoja, joita voi käyttää omaehtoiseen harjoitteluun. Sen lisäksi yhteistyökumppanimme Seinäjoen Energia tarjoaa #elämäsihetkissä lauantaina klo 13:00-14:30 mahdollisuuden harrastaa sisäpeliareenalla esim. sabaa, sulkapalloa tms. Lisäksi Elisa tarjoaa heti perään 14:30-16:00 samaisen alueen lasten ja nuorten, sekä perheiden käyttöön.

Syksy ja koulujen alkaminen on tuonut hallillemme myös ikävän lieveilmiön. Alakouluikäiset koululaiset hengailevat hallilla tehden pahaa: roskat heitellään maahan, välineitä jätetään palauttamatta paikoilleen, tavaroita rikotaan ja kaadetaan, sekä käytetään vääriin käyttötarkoituksiin. Halliyhtiön hallitus on asiaa käsitellyt ja päätynyt sulkemaan hallin 13:00-16:00 väliseltä ajalta lasten ja nuorten vastuuttoman käytöksen takia. Halli on urheilu- ja liikuntahalli. Olemme pahoillamme, mutta ennen kuin vahinkoja sattuu laajemmin ja välttääksemme ihmisvahingot joudumme tällaisen päätöksen tekemään.